NOT KNOWN DETAILS ABOUT روش درمان بیماری پروانه ای

Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای

Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای

Blog Article

مثبت‌نگری، هم برای ما و هم برای افرادی که با ما در ارتباط هستند مفید است. تلاش کنیم افکار و اهداف مثبت را در جامعه ایجاد کنیم. دید خوبی به انسان‌ها داشته باشیم و از عقایدی نظیر نژادپرستی، جنگ‌افروزی، دشمنی و حسادت بپرهیزیم. درست است که یک نفر نمی‌تواند به‌ تنهایی جهان را دچار تغییر و اصلاح کند؛ اما حقیقت این است که ما به تنهایی می‌توانیم تاثیراتی بنیادین ایجاد کنیم.

بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند. 

اشکال خفیف بیماری پروانه ممکن است با گذشت زمان بهتر شوند. برای درمان علائم آن به متخصص پوست مراجعه کنید. در بخش نوبت‌دهی سایت دکترتو امکان دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک پوست و مو وجود دارد.

اگر می‌خواهید بیشتر با این بیماری آشنا شوید تا آخر این مقاله با ما همراه شوید.

وقتی شکم کودک خالی است، سعی کنید او را روی پاهای خودش راه ببرید. برای اینکار می توانید از آغوشی نوزاد کمک بگیرید.

به وجود آمدن مشکل در ژن سازنده نوع کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری می‌باشد که با اختلال در تولید کلاژن لایه‌های پوستی نمی‌توانند به یکدیگر متصل گردند و می‌تواند از بیماری‌های ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا قالب باشد.

مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.

اگر روی پوست کودک تاول‌هایی دیدید که علت به وجود آمدن آن را نمی‌دانید، حتماً باید به پزشک مراجعه نمایید. تاول‌های حاد بسیار خطرناک می‌باشند.

بیماری پروانه‌ای یک نوع بیماری پوستی ژنتیکی کمیاب می‌باشد که یک نفر از هر ۵۰ هزار نفر در جهان دچار این بیماری می‌شوند. به طور تقریبی می‌توان بیان کرد افراد در هر سن و از هر گونه نژادی که باشند ممکن است به این بیماری مبتلا گردند. این بیماری ارثی نمی‌باشد ولی کسانی که والدین آنها به این بیماری مبتلا گردیده‌اند، شانس بیشتری در مبتلا شدن به این بیماری دارند.

مشکل در دفع مدفوع ممکن است موجب به وجود آمدن تاول‌های دردناک در قسمت مقعد شود.

همراه با رشد نمودن کودک، خوب است او را به انجام فعالیت‌هایی که موجب صدمه دیدن پوسته او نمی‌شود، تشویق نمایید.

داروها می توانند به کنترل درد و خارش و درمان عوارض مانند عفونت در جریان خون کمک کنند (سپسیس).

 كافئين، پیاز، کلم، نخود ، لوبيا ، باقلا و کلم بروکلی و بقیه موادی که گاز معده تولید میکنند را کمتر مصرف کنید.

پروانه ای غیر وراثتی از نوع نادر این بیماری است که تاول‌‌ها در نتیجه‌ واکنش اشتباه دستگاه ایمنی بدن و حمله به بافت‌‌های سالم تشکیل می‌شوند. درمان قطعی بیماری پروانه ای از علائم این بیماری می‌توان به مواد زیر اشاره کرد:

Report this page